dimecres, 26 d’abril del 2017

P4 i P5 EL SEGON TRIMESTRE A L'AMBIENT D'ART

A l'ambient d'art hi ha hagut molta activitat!!! Els artistes no paren...

Durant el mes de gener vam estrenar els llibres d'art que ens van portar els Reis, així com també l'assecador pels dibuixos de l'espai de pintura.
Altres propostes que vam tenir van ser: estampar amb tampons de lletres, dibuixar amb purpurines, dibuixar amb ceres, practicar els grafismes amb les pissarretes, dibuixar amb guixos a la pissarra, fer construccions amb les fustes, anar a l'espai de creacions lliures i explorar diferents materials de plàstica, anar a l'espai de materials (a la tarima) i fer mandales i creacions a sobre de plats de paper, de miralls, a dins i al voltant de cèrcols, jugant amb els ossets..., i a l'espai de modelatge vam fer plastilina i vam començar a experimentar lliurement amb el fang blanc.

CLIQUEU PER VEURE LES ACTIVITATS DEL MES DE GENER

https://goo.gl/photos/Fw6T5ZqfCWE34P9C9




Al febrer vam continuar experimentant amb la pasta blanca i vam modelar figures i les vam poder pintar. També vam practicar més grafismes fent dibuixos amb gomets i retoladors, i dibuixant amb plantilles, resseguint el contorn de diferents objectes, fent línies amb regles... Vam estampar amb nous tampons, vam continuar jugant amb les fustes i els animals, dibuixant a la pissarra, mirant els llibres d'art, dibuixant i fent collage a l'espai de creacions lliures, fent creacions amb materials diversos, expressant-nos a través de la pintura... I per carnaval vam fer màscares!

AQUÍ TENIU LES ACTIVITATS DEL MES DE FEBRER...


https://goo.gl/photos/VTsdFx11Qf3kQ43C7






I durant el mes de març i principis d'abril, a part de les activitats habituals, vam realitzar mandales col·lectives a partir d'un cèrcol gran, vam pintar mandales, vam dibuixar amb ceres i després vam fer una aiguada, vam introduir els pals de pinxo i les tisores a l'espai de modelatge amb plastilina, vam pintar amb aquarel·les, vam dibuixar amb el "Divermàgic", vam treballar el contrast blanc/negre i amb les nostres creacions vam muntar un quadre col·lectiu, vam introduir elements naturals a l'ambient com romaní, fulles i troncs, ...

I LES ACTIVITATS DE MARÇ I PRINCIPIS D'ABRIL...

https://goo.gl/photos/XxLjwCKTyBQjy4Fp6


Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada