divendres, 18 de novembre de 2016

P4/P5_ AMBIENT DE SOM I SEREM

L'AMBIENT DE SOM I SEREM ÉS UN ESPAI ON S'HI TROBEN DIFERENTS MICROAMBIENTS RELACIONATS AMB ELS OFICIS. 
LA FINALITAT D'AQUEST AMBIENT ÉS QUE ELS INFANTS CONEGUIN DIFERENTS OFICIS, AIXÍ COM TAMBÉ POTENCIAR EL LLENGUATGE ORAL I EL JOC SIMBÒLIC. AL MATEIX TEMPS, TAMBÉ, TREBALLAR ASPECTES RELACIONATS AMB L'ESCRIPTURA, LA LECTURA, I LES MATEMÀTIQUES.

CONSIDEREM QUE LES SITUACIONS DE LA VIDA QUOTIDIANA OFEREIXEN MOMENTS RICS D'APRENENTATGE, ON ES PLANTEGEN INTERROGANTS, I ON A PARTIR DE DIFERENTS RECURSOS I MATERIALS, AJUDEN ALS NENS I NENES A CONNECTAR I SER CONSCIENTS LES EXPERIÈNCIES VISCUDES.

DES DE PRINCIPI DE CURS, AQUEST AMBIENT, HA PATIT DIFERENTS TRANSFORMACIONS, ENTENENT QUE HA DE SER UN ESPAI VIU, MOLDEJABLE I CANVIANT, RESPONENT A LES NECESSITATS ACTUALS DELS NENS I NENES.


VAM COMENÇAR EL CURS ON HI HAVIA LA PIZZERIA, ACTIVITATS DE PSICOMOTRICITAT FINA PER REALITZAR PLATS AMB PLASTILINA, LLETRES MAGNÈTIQUES PER ESCRIURE PLATS DE LA CARTA, LA CASA-BOLET I LA CUINA INFORMATITZADA. POSTERIORMENT ES VA AFEGIR LA BOTIGA, ELS METGES I LA CUINA.   

RECORDEU CLICAR LA FOTOGRAFIA PER VEURE L'ÀLBUM.
 https://goo.gl/photos/huHArv25rZcjiu4TA  

EN AQUEST AMBIENT TAMBÉ REALITZEM TALLERS DE CUINA. 
APROFITANT QUE VA ARRIBAR LA CASTANYADA VAM FER PANELLETS TOT FENT DIFERENTS TASQUES:
- VEURE QUÈ ÉS UNA RECEPTA I PER A QUÈ SERVEIX.
- QUINS INGREDIENTS NECESSITEM.
- TREBALLAR LA PSICOMOTRICITAT FINA TOT XAFANT LA PATATA I EL MONIATO, FENT BOLES I PINTANT ELS PANELLETS AMB MEL.
- UTILITAT DE DIFERENTS ESTRIS DE CUINA TALS COM: LA BALANÇA (ELS NOMBRES I EL PES), EL FORN (TEMPS I TEMPERATURA), EL MICROONES I EL RENTAPLATS INDUSTRIAL.
MIREU QUE BÉ ENS HO HEM PASSAT!!!! ESPEREM QUE US HAGIN AGRADAT!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada